Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساری - ایرنا - با گذشت سه روز از آغاز سال تحصیلی جدید، دسترسی به سامانه ثبت نام سرویس مدارس (سپند) هنوز برای 9 منطقه آموزش و پرورش مازندران فعال نشده که این مشکل منجر به سردرگمی دانش آموزان، والدین و مدارس شده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سامانه پایش ناوگان دانش آموزی یا سپند امسال برای نخستین بار راه اندازی شده تا به صورت نظام مند والدین و دانش آموزان بتوانند روند انتخاب سرویس مدارس را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس اعلام وزارت آموزش و پرورش، در این سامانه اعتبار سنجی رانندگان خودروهای سرویس مدارس به صورت آنلاین انجام می شود.
همچنین برخی از والدین دانش آموزان مازندرانی به خبرنگار ایرنا گفتند که در روزهای اخیر سامانه سپند حتی برای مناطقی که قابل دسترسی بود، چندین نوبت قطع شد و برای برخی قابل دسترسی نیست.
رئیس انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش مازندران با تایید تعریف نشدن 9 منطقه استان در سامانه سپند، این مناطق را لاریجان آمل ، کجور نوشهر ، بلده نور ، بندپی شرقی و بند پی غربی بابل ، بهنمیر در بابلسر، چمستان در نور ، چهاردانگه و دودانگه در ساری اعلام کرد.
محسن یزدانیان روز سه شنبه به خبرنگار ایرنا گفت که هیچ اقدامی در استان برای اتصال این مناطق به سامانه سپند انجام نشده برای این که سامانه به صورت متمرکز از سوی وزارت آموزش و پرورش کنترل و مدیریت می شود و برای دسترسی هر ناحیه از سامانه باید وزارتخانه آن را تایید و مجوز صادر کند.
وی با بیان اینکه تاکنون مکاتباتی با وزارت آموزش و پرورش شده است ، افزود: خانواده ها از این بابت نگرانی نداشته باشند زیرا در مدتی کوتاه دسترسی این مناطق هم ممکن می شود.
رئیس انجمن اولیا و مربیان مازندران همچنین تاکید کرد: بر اساس برنامه زمان بندی، خانواده ها تا پایان مهر ماه فرصت دارند تا برای دانش اموزان خود در سامانه سرویس مدارس ثبت نام کنند.
امسال برای نخستین بار استفاده از سرویس ایاب و ذهاب مدارس توسط دانش آموزان مشروط به ثبت اسم مدرسه، اولیای دانش آموز، راننده سرویس و شرکت اداره کننده سرویس ها به صورت یکپارچه در سامانه کشوری سپند شد.
سرویس هایی که نامشان در این سامانه ثبت نشده و مورد تایید سازمان حمل و نقل نباشند، نمی توانند به عنوان سرویس مدارس به کار گرفته شوند.
همچنین سرویس های مدارس اعم از شخصی و عمومی باید مجوز خدمات سرویس ایاب و ذهاب دانش آموزی را از سازمان حمل و نقل داشته باشند، در غیر این صورت فعالیت آنها غیر قانونی تلقی می شود.
تعیین نرخ سرویس های ایاب و ذهاب دانش آموزان بر اساس کارگروه ماده 18 متشکل از نماینده آموزش و پرورش، پلیس راهور، انجمن اولیا، شهرداری(در مناطق روستایی دهیاری ها)، نماینده فرمانداری، سازمان حمل و نقل و نماینده مدیران مدارس انجام می شود.
بر اساس آمار سال گذشته حدود 40 هزار دانش آموز استان مازندران مسیر خانه تا مدرسه را با سرویس های مجاز طی کردند که شامل فقط 10 درصد از کل دانش آموزان استان بود.
استان مازندران دارای چهار هزار و 200 مدرسه است که تا کنون بیش از 530 هزار دانش آموز برای سال تحصیلی جدید ثبت نام کردند.
7335/1654

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي سرويس مدارس سامانه مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۷۵۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال وزیر آموزش و پرورش از طرح ابتکاری سند مراسم آغازین مدارس استان سمنان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در پی ارسال طرح ابتکاری استان سمنان با عنوان «سند مراسم آغازین مدارس» از سوی سیدجمال وزیری مدیرکل آموزش و پرورش سمنان، آن را یک کار خوب و نمونه دانست و از حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدحسین پورثانی معاون پرورشی و فرهنگی وزارت خواست تا ضمن قدردانی از این اقدام شایسته، حتماً از آن به‌عنوان یک کار خوب و نمونه در سایر استان‌ها استفاده شود.

وزیری اظهار داشت: آیین رونمایی از طرح خلاق و ابتکاری سند اجرایی مراسم آغازین مدارس در راستای طرح فراگیر پرورشی و فرهنگی، هم‌زمان با سفر یک‌روزه وزیر آموزش و پرورش به سمنان، دیار فرهنگ و ایمان برگزار شد.

وی افزود: این سند صرفا یک چارچوب و ساختار اجرایی مراسم آغازین مدارس است و مدیران با همراهی تمامی عوامل مدرسه اعم از دانش‌آموزان، کادر اجرایی و معلمان، متناسب با سن، جنسیت و مقطع تحصیلی، برنامه‌ریزی و تدبیر لازم را برای عملیاتی‌ساختن آن مد نظر قرار خواهند داد.

و پاسخ‌گویی به نیازهای جدید تربیتی آن‌ها، عنوان و تصریح کرد: در این سند، هر روزِ هفته با یک عنوان، مشخص شده؛ یعنی شنبه روز هویت ملی، عشق به میهن و احترام به پرچم، یک‌شنبه روز قرآن و نهج‌البلاغه، دوشنبه روز سلامت روان و جسم(تربیت بدنی)، سه‌شنبه روز فرهنگی و هنری و چهارشنبه روز علمی و فناورانه، نامگذاری شده است.

گفتنی است، این طرح به‌منظور افزایش اثربخشی و مشارکت حداکثری دانش‌آموزان و مربیان در مراسم آغازین و هم‌چنین تقویت و توسعه فعالیت‌های تربیتی با نظر نخبگان، متربیان و مربیان مجرب در راستای ساحت‌های شش‌گانه سند تحول بنیادین با رویکردی تحولی و متناسب با نیاز دانش‌آموزان تنظیم و تدوین شده است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902330

دیگر خبرها

  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • استقبال وزیر آموزش و پرورش از طرح ابتکاری سند مراسم آغازین مدارس استان سمنان
  • پورثانی: کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان به‌زودی صادر می‌شود
  • صدور کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان؛ به زودی/ کاهش تنوع مدارس در دستور کار
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • ۱۴ منطقه فارس میزبان دانش آموزان قرآنی