Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره انجمن اولیا ومربیان آموزش و پرورش استان ایلام، گفت: استفاده از سرویس ایاب و ذهاب مدارس توسط دانش آموزان منوط به ثبت نام مدارس، اولیا دانش آموزان، رانندگان و بخش خصوصی در سامانه کشوری سپند است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، حجت رشیدی، در نشست خبر ی با اصحاب رسانه استان ایلام اظهار کرد: این سامانه اکنون فعال بوده و اولیا دانش آموزان، مدارس، رانندگان و بخش خصوصی که متقاضی استفاده از سرویس ایاب و ذهاب دانش آموزی هستند باید مشخصات خود را در آن ثبت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه هم اکنون ۲ شرکت حمل و نقل مجوز سرویس ایاب و ذهاب دانش آموزان شهر ایلام  را بر عهده دارد تاکید کرد:  شرکت هایی که متقاضی استفاده از سرویس ایاب و ذهاب دانش آموزی هستند  پس از ثبت نام در سامانه (سپند )با مراجعه به سازمان حمل و نقل شهرداری استان نسبت به دریافت مجوز اقدام کنند.

 

حجت رشیدی تاکید کرد:  سرویس های ایاب و ذهاب دانش آموزی غیر قانونی که  تاکنون نسبت به کسب مجوز اقدام نکرده اند در صورت مشاهده از فعالیت آنان جلوگیری خواهد شد.

 

وی ادامه داد: همچنین خودروهای شخصی که اقدام به جابه جایی دانش آموزان استان می نمایند ابتدا با کسب مجوزاز سوی  حمل و نقل نسبت به اخذ مجوز سرویس مدارس اقدام کنند.

 

وی در ادامه  یکی از دلایل راه اندزای این سامانه قیمت گذاری سرویس های مدارس می باشد که هم اکنون این مهم از  شوراهای شهر انجام می شود.

 

رییس اداره انجمن اولیا و مربیان اداره کل آموزش و پرورش ایلام  تصریح کرد: مبلغ پرداختی والدین«خوردوهای سواری» به حساب مدارس ،  یک میلیون ریال می باشد که از این رقم ۹۰۰ هزار ریال حق راننده سرویس و مابقی هزینه بالاسری خواهد بود.

 

رشیدی ادامه داد: همچنین مبلغ پرداختی والدین دانش آموزان برای سرویس مدارس شامل خودروهای (ون و مینی بوس را  ۷۰۰ هزار ریال، و اتوبوس (۵۶۰ هزار ریال) می باشد که از این رقم ها ۶۰۰ هزار ریال به حساب راننده های خودرو های  ون و مینی بوس و ۵۰۰ هزار ریال راننده اتوبوس واریز خواهد شد.

 

وی گفت: تعیین نرخ سرویس های ایاب و ذهاب دانش آموزی بر اساس کارگروه ماده ۱۸ متشکل از نماینده آموزش و پرورش شهرستان مربوطه،  شهرداری و نماینده اولیاء مدارس انجام خواهد شد.

 

رشیدی در ادامه شرط دریافت مجوز سرویس های ایاب و ذهاب دانش آموزی را  داشتن گواهی نبود سوء پیشینه، نداشتن اعتیاد و سلامت جسم و روان باشند و خودروی آن ها دارای نشان و علایم مشخصه این سازمان باشد.

 

وی تصریح کرد: والدین دانش آموزان به زودی می تواند با نصب نرم افزار که در آینده  در سامانه سپند فعال  خواهد شد،  سوار و پیاده شدن فرزندان خود از طریق پیامک که به آنان گزارش داده خواهد شد.

 

رشیدی تاکید کرد: والدین دانش آموزان به هیچ وجه اجازه نداده  رانندگان  بیشتر از ظرفیت قانونی به دانش آموزان سرویس دهی نمایند زیرا در صورت رخ دادن حادثه بیمه برابر کارت و مجوز هزینه ها را پرداخت می نماید.

 

رئیس اداره انجمن اولیا ومربیان آموزش و پرورش استان ایلام با اشاره به اینکه والدین در صورت مشاهده تخلف سرویس های مدارس را گزارش کنند، عنوان کرد:  خانواده‌ها می‌توانند با مراجعه به آدرسhttps://irtusepand.ir/ به‌صورت الکترونیکی شکایت خود را  در واحد ارزیابی عملکرد و پاسخگویی در سامانه سپند مطرح کنند

پایان پیام/92

منبع: شبستان

کلیدواژه: اربعین حسینی اربعین پیاده روی اربعین موکب اینفوگرافی ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور عربستان ترکیه پیاده روی اربعین حسینی زوار اربعین حسینی ایاب و ذهاب اولیا و مربیان سرویس مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۸۷۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: با توجه به شرایط اقتصادی خانوارهای استان هرگونه اجبار توسط مدیران مدارس ممنوع و در صورت مشاهده و یا دریافت گزارش و شکایات مردمی با مدیر مدرسه متخلف برخورد قانونی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، محمد جمالی آرند، امروز _جمعه، چهاردهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در نخستین کارگروه تولید، ساماندهی، نظارت و توزیع لباس فرم دانش‌آموزان استان در سال تحصیلی جدید، چگونگی پوشش، نظارت و توزیع لباس‌های فرم دانش‌آموزان بررسی شد.

وی افزود: داشتن روپوش یکسان و متحدالشکل برای هر دوره تحصیلی در مدرسه علاوه بر تقویت حس و روحیه همدلی و دوستی بیشتر در بین دانش‌آموزان، باعث رشد تحصیلی آنها، کاهش استرس ناشی از نحوه مد و لباس، ایجاد آرامش، تمرکز فکری بیشتر آنها بر روی درس و تحصیل و از همه مهم‌تر کاهش هزینه‌های مالی برای خانواده‌ها می‌شود.

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه این مسئله به منزله الزام و اجبارخانواده‌ها برای تهیه لباس فرم جدید مدرسه در تمام مقاطع تحصیلی مدارس دولتی و غیر دولتی استان نیست، گفت: با توجه به شرایط اقتصادی خانوارهای استان هرگونه اجبار توسط مدیران مدارس ممنوع و در صورت مشاهده و یا دریافت گزارش و شکایات مردمی با مدیر مدرسه متخلف برخورد قانونی می‌شود.

وی با بیان اینکه چنانچه لباس فرم امسال دانش‌آموزی مرتب و قابل استفاده مجدد در سال تحصیلی جدید برای آن باشد، اجباری برای خرید و تهیه لباس فرم جدید در سال تحصیلی پیش رو نیست، تصریح کرد: بر اساس دستورالعمل ساماندهی و نظارت بر تهیه و توزیع پوشاک دانش‌آموزان، هیچ مدیر مدرسه‌ای مجاز نیست با تولید کننده و یا فرد خیاط برای تولید و تهیه لباس فرم دانش آموزان انعقاد قرارداد کند و به اجبار، دانش‌آموز و یا اولیا را به خیاط مورد نظر خود معرفی کند.

جمالی‌آرند خاطرنشان کرد: انتخاب لباس فرم دانش‌آموزان بر اساس نمادها و الگوهای ایرانی_اسلامی با بهره‌گیری از جدیدترین جدول استاندارد سازمان ملی استاندارد در زمینه پارچه‌های روپوش مدارس، طراحی لباس بر اساس الگوهای بومی، منطقه‌ای، نیازهای مناطق و همچنین اقتضائات جمعیتی، سنی، جنسیتی وقومیت‌های مختلف و نیز برنامه‌ریزی‌های لازم جهت آشنایی دانش‌آموزان و خانواده‌ها با شیوه و مظاهر تهاجم فرهنگی غرب توسط شورای مدرسه و انجمن اولیا و مربیان مدارس دولتی و غیردولتی استان مورد تأکید است.

وی افزود: تشکیل کارگروه تعیین نرخ لباس فرم مدرسه در اسرع وقت توسط دستگاه‌های متولی و اعلام آن به خیاطان از پیش تعیین شده، مدیران مدارس و خانواده‌ها شد در دستور کار قرار دارد.

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: علاوه بر تعیین نرخ باید الگو، جنس، طرح و رنگ پارچه مشخص و به ذی‌نفعان اعلام و در محل‌های مشخص برای توزیع لباس فرم در دید اولیا قرار گیرد.

کد خبر 750285

دیگر خبرها

  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • مراسم روز معلم در مدارس دانش‌آموزان اتباع + فیلم
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • ممنوعیت‌های تازه به سبک دهه ۶۰ در مدارس
  • تکرار سختگیری دهه ۶۰ در مدارس