Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-05@08:00:43 GMT

سرویس مدارس و ضرورت های ایجاد سامانه "سپند"

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۷۴۸۸۸

سرویس مدارس و ضرورت های ایجاد سامانه 'سپند'

رئیس اداره توسعه انجمن های اولیا و مربیان مدارس: نظارت بر فعالیت سرویس مدارس از امسال با ایجاد سامانه الکترونیکی "سپند" دقیق تر خواهد بود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،

محمد رضا ولی زاده رئیس اداره توسعه انجمن های اولیا و مربیان مدارس گفت: طبق آیین نامه حمل و نقل دانش آموزان مصوب سال 87 هیئت دولت سه وزارت خانه کشور، راه و شهرسازی و آموزش و پرورش متولی اصلی حمل و نقل دانش آموزان هستند که وزارت آموزش و پرورش به نیابت از اولیا و به عنوان عامل اجرایی و واسطه فرایندها فعالیت می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: قبل از اینکه سه وزارت خانه فعالیت خود را شروع کنند آسییب ها از جمله نبود شفافیت در حوزه پرداخت ها و دریافت های مالی، نبود صلاحیت فردی و استانداردهای خودرو در زمینه معاینه فنی خودرو احصا و شناسایی شد و در راستای برطرف کردن این آسیب هایی و شفافیت بود که سامانه پایش ناوگان حمل و نقل دانش آموزان (سپند) به وسیله وزارت کشور با تعامل وزارت آموزش وپرورش طراحی شد.

به دیلی طولانی شدن پروسه فنی ثبت نام از اول تا 10 شهریور به مدیران مدارس واگذار شد و از 10شهریور تا پایان شهریور نیز اولیا می توانند کار ثبت نام را انجام دهند البته کار ثبت نام اکثر مدارس به صورت دستی و کلاسیک انجام شده است.

ولی زاده گفت: اطلاعات اولیا به وسیله مدیران وارد سامانه می شود و ورود اطلاعات دانش آموزان انجام خواهد شد. با توجه به اینکه سامانه "سپند" دیرتر از معمول کار خود را شروع کرده مدارس طبق روال سنتی خود فرایند ثبت نام را انجام می دهند و مشکلی در ثبت نام سرویس مدارس بوجود نخواهد آمد. 

او افزود: از سامانه سپند و اپلیکیشن وابسته به سامانه والدین می توانند از طریق گوشی تلفن رفت و آمد فرزند خود را رصد کنند و همچنین نسبت به رفتار راننده نظر دهند. 

رئیس اداره توسعه انجمن های اولیا و مربیان مدارس گفت: در زمان ثبت نام مدیران نمی توانند مبلغی را دریافت کنند و دریافت هزینه سروییس در زمان ثبت نام خلاف قانون است و باشروع سال تحصیلی می توانند 40 درصد مبلغ را دریافت و مابقی تقسیط شود.

 ولی زاده گفت: بعد از تعیین آدرس مطابق نرخ نامه شورای شهر مبلغ از طریق درگاه الکترونیکی قابل پرداخت خواهد بود و دستگاه های نظارتی از طریق نرخ نامه به تخلفات رسیدگی می کنند.

 این سامانه در راستای شفافیت و رفع ابهام برای بهینه سازی حمل و نقل دانش آموزان انجام شده است و وزارت آموزش و پرورش از ایجاد این سامانه هیچگونه منفعتی نخواهد داشت.

 ولی زاده در ادامه درباره مدارس غیر دولتی نیز گفت: ما بیش از 100 هزار مدرسه و بیش از 100 هزار مدیر مدرسه داریم که این سامانه تلاش می کند با گرفتن برخی اختیارارت از عوامل انسانی و سپردن آن به سامانه های الکترونیک شفاف سازی کنند و از تخلفات جلوگیری شود.

او گفت: در آیین نامه تاکید شده اولویت حمل و نقل در مدارس دخترانه با بانوان باشد که باتوجه به استقبال کم بانوان از این امکان با آقایان بیشتر همکاری می کنیم.

خودروهای معرفی شده از سامانه سپند معاینه فنی دارند و راننده نیز از نظر روانی مورد بررسی قرار گرفته است و مطمئن تر از رانندگان و سرویس های آزادبر خواهند بود.

مرتصی ضامنی مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری در ارتباط تلفنی گفت: طبق برنامه نام نویسی رانندگان سرویس مدارس نیز باید در سامانه "سپند" باشد و برچسب واحدی که در شورای شهر به تصویب رسیده است بر روی ناوگان سرویس مدارس نصب خواهد شد بنابراین ناوگانی که برچسب نداشته باشد مشمول جریمه خواهد شد. 

او گفت: برچسب واحد سرویس مدرسه امسال در شورای عالی ترافیک به تصویب  رسید. تا سال قبل هر شهر برچسب خود را داشت و یک نابسامانی وجود داشت که به واسطه برچسب واحد نظارت ها دقیق تر خواهد بود. 

او افزود: برخی والدین به دلیل اینکه تمایل دارند با ناوگان آزادبر قرارداد ببندند، مشکلاتی را ایجاد می کند که از والدین درخواست می شود در ناوگان واحد مدارس ثبت نام کنند. 

صلاحیت رانندگان از نظر سوپیشینیه، عدم اعتیاد و تست سلامت روانی مورد بررسی قرار می گیرند و خودروی آنها نیز از نظر برچسب معاینه فنی به صورت آنلاین و دوره ای تست خواهد شد.

بازرسین تاکسیرانی و آموزش و پرورش نیز نظارت ها را بر سرویس و رانندگان و خودرو خواهند داشت، اپلیکیشنی نیز  در اختیار والدین قرار می گیرد که از والدین نظرخواهی خواهد شد تا به تخلفات و رفتارهای نامناسب رسیدگی شود. 

صامنی گفت: طبق قانون شهرداری ها وظیفه تعیین نرخ وظیفه شورای اسلامی هر شهر است.  در حوزه نرخ گزاری تاکسیرانی دخیل نیست و نرخ مصوب شهرها نرخ مصوب خواهد بود که در صورت تخلف به شکایات رسیدگی خواهد شد. 

او درباره آموزش رانندگان نیز گفت: دوره های آموزشی برای رانندگان در نظر گرفته شده است. سرویس مدرسه از خانه تا مدرسه به صورت کارگاه آموزشی خواهد بود که آموزش های منفی با نظارت ها حذف خواهد شد و سعی خواهد شد آموزش ها با استفاده از تکنولوژی های نوین انجام شود. 

والدین می تواننند از منزل نیز ثبت نام سرویس مدارس دانش آموزان بدون پرداخت هیچ گونه هزینه ای انجام دهند.

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: سرویس مدارس سامانه سپند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۷۴۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم بارش‌های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به تداوم بارندگی در استان هشدار داد: دامداران، کشاورزان و مزرعه داران ماهی در این بارش ها خسارت هایی را متحمل می شوند که با بیمه کردن بخشی از این خسارت ها جبران می شود. علیرضا نیکروز تاکید کرد: تکرار سامانه بارشی تا پایان سال دور از انتظار نیست و ضرورت داد عشایر، کشاورزان اعم از باغداران، صیفی جات و حتی شیلات استان بیمه محصول خود را جدی بگیرند تا بخشی از خسارت ها با بیمه جبران شود. وی با اشاره به خسارت های سامانه بارشی سه روز گذشته گفت: علاوه بر خسارت های محصولات کشاورزی در شهرستان گچساران و باشت برخی راه های روستایی شهرستان کهگیلویه مسدود شده است که همکاران راهداری در حال بازگشایی آنها هستند. نیکروز با اشاره به ریزش جاده پاتاوه- دهدشت حد فاصل "قلعه دختر" و "قلعه گل" (همجوار روستای "دشت قاضی") ادامه داد: بلافاصله پس از ریزش، این جاده ملی بازگشایی شد و هم اکنون مشکلی برای تردد وجود ندارد. مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به دیگر خسارت های بارندگی در استان گفت: راه های عشایری و برخی از عشایر ما دچار آبگرفتگی شدند که امدادگران هلال احمر استان کمک های لازم را انجام دادند.

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به اعتلای فرهنگ عمومی تکریم در جامعه
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • تداوم بارش‌های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • ضرورت ایجاد ایستگاه آتش نشانی برای امامزاده ابراهیم(ع) شفت
  • ضرورت تأمین زیرساخت‌ها و ایجاد جاذبه در آموزش و پرورش
  • واگذاری سرویس مدارس شیراز به شهرداری
  • ضرورت طرح مسئله برای دانش آموزان در موضوع آب
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی