Web Analytics Made Easy - Statcounter

سامانی گفت: با دستور وزیر کشور سامانه ملی پایش حمل و نقل دانش آموزی با عنوان اختصاری سپند ایجاد شد.

به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ سید سلمان سامانی، سخنگوی وزارت کشور با اشاره به دستورالعمل حمل و نقل دانش‌آموزی اظهار کرد: با دستور وزیر کشور سامانه ملی پایش حمل و نقل دانش آموزی با عنوان اختصاری سپند و با رویکرد استفاده از تکنولوژی‌های نوین به منظور افزایش سطح کیفی خدمات، افزایش ضریب آرامش خاطر و کاهش نگرانی هاى والدین ایجاد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود: سامانه سپند (www.irtusepand.ir) در اجرای آیین‌نامه حمل و نقل دانش آموزی مصوب هیئت وزیران در راستای تکلیف وزیر کشور، با هدف ساماندهی و پایش سرویس حمل و نقل دانش آموزی با همکاری سه وزارتخانه کشور، راه وشهرسازی و آموزش و پرورش ایجاد و در سال تحصیلی گذشته مراحل آزمایشی خود را انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اعلام جزئیات نحوه ثبت نام رانندگان و والدین در سرویس مدارس

سخنگوی وزارت کشور تصریح کرد: در سامانه فوق نیاز‌های آموزش و پرورش در حوزه خودرویی ثبت و سپس این نیاز‌ها با کیفیت تعریف شده و در قالب شرکت‌های حمل و نقلی توسط شهرداری هر شهر تأمین می‌شود، در حال حاضر بیش از ۵ هزار شرکت در کشور در سامانه ثبت نام کرده‌اند که از این تعداد حدود ۳ هزار شرکت به تایید شهرداری‌ها رسیده و فهرست آن به منظور عقد قرارداد در اختیار مدارس قرار داده شده است.

سامانی ادامه داد: در فرایند تعریف شده کلیه استعلام‌های فردی مانند تایید صلاحیت افراد و استعلام‌های خودرویی مانند معاینه فنی و مشخصات خودرویی در سامانه ثبت و در نهایت والدین به صورت سیستمی نسبت به درخواست و انتخاب سرویس خود بدون مراجعه حضوری اقدام خواهند کرد.

معاون هماهنگی وزارت کشور با بیان اینکه این سامانه نسبت به پایش سیستمی عملکرد فعالین این حوزه اقدام می‌کند، گفت: همچنین با استفاده از اپلیکیشن سامانه، والدین از امکاناتی همچون فراخوان دانش آموز جهت سوار و پیاده شدن و کنترل مسیر حرکت خودرو و ارائه اعلان‌های تخلف و نظر سنجی بهره مند می‌شوند.

سامانی تاکید کرد: یکی از راه‌های رتبه بندی رانندگان و نظارت بر عملکرد آن‌ها از طریق اعلام نظر والدین خواهد بود.

سخنگوی وزارت کشور استفاده از برچسب واحد سرویس مدرسه را در سراسر کشور از دیگر ویژگی‌های این طرح بیان کرد و افزود: در این خصوص به منظور وحدت رویه و یکسان سازی در این بخش برچسبی واحد در شورای عالی ترافیک شهر‌های کشور به تصویب رسیده و ابلاغ شده است. از ویژگی‌های این برچسب code QR است که بر روی هر برچسب نصب می‌شود و اصالت سرویس از این طریق با اسکن موبایلی امکان پذیر است.

سامانی اخذ آمار و اطلاعات دقیق از ناوگان فعال در حمل ونقل دانش آموزی، امکان برنامه ریزی‌های بلند مدت و کوتاه مدت در حوزه دانش آموزی، کنترل، نظارت و بازرسی بر عملکرد رانندگان این حوزه، رصد و پایش ناوگان دانش آموزی، رسیدگی به تخلفات و شکایات از طریق مراجع مرتبط و کاهش فعالیت خودرو‌های فاقد مجوز را از مهمترین اهداف سامان سپند برشمرد.

سخنگوی وزارت کشور با بیان اینکه دانش آموزان سرمایه‌های کشور عزیزمان ایران هستند، یادآور شد: درحال حاضر اطلاعات رانندگان، شرکت‌های مجاز، مدارس و دانش آموزان نیاز‌مند سرویس در سامانه بارگذاری شده است و در مهرماه از اپلیکیشن ویژه والدین جهت نظارت بر رفت و آمد دانش آموز و نظارت بر عملکرد راننده و همچنین اپلیکیشن نظارتی ویژه بازرسان تاکسیرانی و آموزش و پرورش رونمایی خواهد شد.

انتهای پیام/

امکان نظارت آنلاین والدین بر سرویس مدارس فراهم مى شود

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سیاسی وزارت کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۹۹۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران پس از ۱۸ سال

معاون آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری، گفت: اردوگاه شهید چمران در چمعالی استان پس از ۱۸ سال تعیین تکلیف شد و فاز یک آن تا پایان تابستان بهره‌برداری خواهد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، امین سلیمانی امروز در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه استان، اظهار داشت: در اوایل دولت سیزدهم با مسائل مختلفی از جمله کرونا، افت تحصیلی، چالش فضاهای فیزیکی مدارس و چالش حضور در مدارس به‌واسطه کرونا، روبرو بودیم، لازم بود در این زمینه کارهای زیادی صورت بگیرد.

وی ادامه داد: یکی از مهمترین اتفاق‌هایی که در استان صورت گرفت، انتخاب 2 معلم از استان چهارمحال و بختیاری به‌عنوان معلم نمونه کشوری بود. جعفر عالی‌پور و سلمان رستمی، دو معلم نمونه کشوری از استان هستند.

سلیمانی با بیان اینکه متاسفانه سال گذشته با چالش جدی نیروی انسانی در تامین معلم مدارس کشور مواجه بودیم، گفت: مدیریت خوب در سطح آموزش و پرورش استان باعث شد این چالش هم مدیریت شود و مشکل جدی خاصی در استان وجود نداشته باشد.

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در سال 1401، مجموعا یک هزار و 70 نفر جذب آموزش و پرورش استان شدند، گفت: در سال گذشته نیز یک هزار و 144 نفر از طریق آزمون ماده 28 و دانشگاه فرهنگیان، جذب آموزش و پرورش استان شدند.

سلیمانی با اشاره به برگزاری آزمون‌های استخدامی آموزش و پرورش در سال جاری، بیان داشت: در سال جاری نیز یک هزار و 558 نفر از طریق آزمون‌های ماده 28 و دانشگاه فرهنگیان، جذب آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری خواهند شد.

وی با بیان اینکه توزیع شیر رایگان پس از چندین سال در دولت سیزدهم آغاز شد، بیان کرد: هفته‌ای دو نوبت شیر رایگان در مدارس استان توزیع شد که این توزیع نیز تا پایان اردیبهشت‌ماه در سطح مدارس استان ادامه خواهد داشت.

معاون آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه سال گذشته 70 میلیارد تومان تجهیزات در مدارس توزیع شد، گفت: 18 مرکز رفاهی و اقامتی استان در دولت سیزدهم تجهیز و بروزرسانی شدند.

سلیمانی با اشاره به اینکه اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران استان در چمعالی، 18 سال بلاتکلیف مانده بود، خاطرنشان کرد: پس از 18 سال، این اردوگاه تعیین تکلیف شد که ان‌شاء‌الله فاز یک این اردوگاه تا پایان تابستان بهره‌برداری خواهد شد.

انتهای پیام/7540/

دیگر خبرها

  • پایان رقابت طرح‌ها در ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل شهری اصفهان
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • ارائه خدمات کارگزاری داده‌ در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان
  • واگذاری سرویس مدارس شیراز به شهرداری
  • راه‌اندازی اردوگاه دانش‌آموزی چمعالی بعد از ۱۸ سال
  • شهرداری اصفهان بهترین مشتری دانش‌بنیان‌ها است/نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان مسئله‌محور باشد
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • تعیین تکلیف اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران پس از ۱۸ سال
  • خرید محصول، بهترین کمک به دانش‌بنیان‌ها است
  • نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند/ افزایش اردوهای دانش آموزی